Honda Civic e:HEV Sport (2022) #3

Honda Civic e:HEV Sport (2022)

UitvoeringCivic e:HEV Sport
Bouwjaar2022
Jaar van aanschaf2025

Honda civic 2.0 ehev nieuw start

Sinds kort rijd ik in de Honda Civic e:HEV 2.0 en ik moet eerlijk zeggen: **dit is de beste daily die ik ooit heb gehad**. De auto combineert kracht, comfort en ongelofelijke zuinigheid op een manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt.

**Rijervaring**
De auto rijdt soepel en stil. De hybride aandrijving schakelt naadloos tussen elektrisch en benzine, waardoor je altijd kracht hebt zonder dat je het merkt. Zelfs in druk stadsverkeer blijft hij comfortabel en ontspannen rijden.

**Verbruik**
Ik rijd ongeveer 30 km per dag en merk dat de auto steeds zuiniger wordt. Honda’s e:HEV-systeem leert je rijstijl en routes kennen, waardoor het verbruik zich in de eerste weken steeds verder optimaliseert. Ik ga mijn verbruik bijhouden, maar de eerste indruk is al indrukwekkend zuinig.

**Betrouwbaarheid & Praktisch gebruik**
Honda staat bekend om betrouwbaarheid en dat merk je. Alles voelt stevig en doordacht. Het is een auto waar je zonder zorgen elke dag in stapt. Onderhoudskosten zijn laag en de auto is duidelijk gebouwd om lang mee te gaan. Voor een daily is dit precies wat je wilt.

**Conclusie**
De Civic e:HEV is een ideale combinatie van zuinigheid, kracht, comfort en betrouwbaarheid. Geen stress, geen fratsen — gewoon elke dag plezier hebben van een auto die alles goed doet.
Ik ben er ontzettend blij mee en kijk ernaar uit om mijn verbruik en ervaring in de komende tijd verder op te bouwen.

**Een echte aanrader voor wie een fijne, zorgeloze daily zoekt.**

10,0