AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Ford Mondeo 2.0 16V Trend (2001)
Uitvoering | Mondeo 2.0 16V Trend |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Een heerlijke wagen om mee te rijden deze mondeo, ook op hoge snelheid (boven 200 km/h) ligt deze wagen als een blok op de weg. De auto is verder lekker ruim van binnen en heeft uitstekende stoelen met lekker lange zittingen, waar je het vele uren achter elkaar in vol kunt houden. Ook het interieur ziet er verzorgd uit, met zijn metallic look.
Alleen de automatische airco(optie) valt wat tegen, maar gelukkig zit er ook een handbediening op.
Een defecte benzinemeter, deze is onder garantie vervangen.
9,5

Ford Mondeo Wagon 1.8-16V Centennial , GOEDE APK
- 2003
€ 950

Ford Mondeo 1.8-16V Trend Airco Trekhaak Nieuwe APK en Beurt ORG. NED.
- 2001
€ 1.795

Ford Mondeo 1.8-16V First Edition Airco (automatisch), cruise control, radio/cs-speler, trekhaak, elek. buiten spiegels, voorruitverwarming, multifunctioneel stuur, elek. ramen, Op zoek naar een sportieve én praktische sedan? Deze Ford mondeo 1.8-16V First Edition combineert krachtige prestaties met een hoog uitrustingsniveau en volop ruimte. Door de krachtige motor
- 2001
€ 1.750