Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line (2025)
Uitvoering | Kuga 2.5 PHEV ST-Line |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Fijne auto!
Sinds afgelopen vrijdag onze Kuga in ontvangst genomen. Uiteraard eerst testritten gemaakt, ook met deze versie waar bijna alle extra’s erbij zitten.
Eerst maar eens elektrisch rijden uitgetest. Bij een volle accu geeft hij bij mooi weer aan dat er 63 km gereden kan worden.
Ik vind het echter fijn om wat door te trappen dus 50 km was echt de max.
En dan de sportieve stand. Man wat trekt de auto dan op. Je voelt dan echt de 243 pk onder je stoel. Teveel gas geeft zelfs wat wielspin…
Omdat wij veel fietsen hebben we er een elektrische trekhaak onder zitten. Je kunt via je scherm gelukkig je achterklep op alleen manueel bedienen zetten.
De achteruitkijk camera werkt gewoon door als er een fietsendrager op zit.
De stoelverwarming wordt binnen no time goed heet. Dat wordt genieten in de winter.
Het geluid is uitstekend dankzij de B&O speakers en de vele geluidsinstellingen.
Met de Ford app kun je de auto op afstand openmaken en sluiten maar ook op gezette tijden opwarmen of koelen.
Ik moet nog veel testen uiteraard maar zal hier regelmatig updates geven.
PRIVATE LEASE Ford Kuga
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X , AGR, Elek. trekhaak, All Season M+S banden
- 2024

Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X 243pk | Wegklapbare Trekhaak Driver Assistance Pack | Black Package | Winterpack | Adaptieve Matrix LED koplampen met Coast to Coast | | AGR Stoelen
- 2025

Ford Kuga ST-line X | 243PK | 2100KG Trekgewicht | Elektrisch wegklapbare trekhaak | Panoramadak | Head-up display | Verwarmbare stoelen voor + Achter | Navigatie | Apple Carplay / Android Auto
- 2025