Ford Granada 2.3 L (1984)

Uitvoering | Granada 2.3 L |
Bouwjaar | 1984 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Eerste ervaring
Sins 2014 ben ik gelukkig eigenaar van de Ford Granada L savoy 2.3 V6. Toentertijd heb ik deze van een echte Granada liefhebber uit Amsterdam overgekocht. Nu ben ik trotse 3e eigenaar!
Toen ik de auto ging bezichtigen bij de beste man kwam hij zeer enthousiast naar me toe met de kenteken, trekhaakpapieren en de gebruikshandleiding! Deze waren net als de auto! Kreukloos!
En ook de complete onderhoudshistorie van de auto is aanwezig!
Later toen ik de auto gekocht had als een koning terug richting oudleusen! Het rijdt super!
Achter het stuur, en een knots van een motorkap voor je! Heerlijke stoelen! En de onafhankelijk geveerde achteras! Al met al! Lekker cruisen! 'Wie dut mij wat'
Heb er een paar kleine aanpassingen aan gedaan! o.a.
• orginele velgen vervangen voor wat bredere/dikkere sloffen
• de achterdemper vervangen voor een open pijp (brooaaaahwp!!)
• de antenne was afgebroken, deze even vervangen.
Alle orginele onderdelen liggen thuis op zolder. Dus kan ten aller tijden in originele stand worden terug gebouwd.
Voor een tijdje terug is de taxateur langs geweest, op dit moment zijn er nog 16 exemplaren van dit type. (Ik vraag me af hoeveel er ergens in de schuur staan voor de bangers! Haha)
Al met al ben ik dik en dik tevreden met mijn Ford Granada!
Dat deze auto mij nog jaren plezier mag brengen!
Op het moment van schrijven weet ik de exacte kilometerslang niet, maar deze zal volgen!