Ford Focus 2.0 16V Rally Edition (2007)

autoreview

Ford Focus
Ford FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord FocusFord Focus - interieurFord Focus - interieur

Signalement

UitvoeringFocus 2.0 16V Rally Edition
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2017
KM-stand laatst145.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Elektronische problemen

  • 137.000 km

Nu de auto iets meer dan een jaar in het bezit. Bij aankoop was er een trilling in het stuur bij een snelheid van 120 km/uur. Ondanks richten velgen en 2 maal opnieuw balanceren, niet veel beter geworden. De garage heeft er ook naar gekeken maar konden niets vinden aan ophanging of stuurinrichting.
De afgelopen maanden regelmatig stil gestaan met de auto. Wilde niet starten. Of als hij wel starte ging de hele kerstboom van lampjes branden. Een paar keer uitgelezen U1900 was de foutmelding. Na resetten was het dan weer een week weg. Een maal naar de garage geweest toen het optrad, Maar het was te druk bij de garage dus kon toen niet geholpen worden (vakantie tijd)

Bij 150 km/uur valt de motor uit

  • 138.000 km

Op de duite autobahn met 150 km/uur op de meest linkse strook, valt ineens de motor uit. Weg vermogen. Gelukkig startte de motor zelf na een seconden. Maar wat duurt een seconden dan lang.
Weer uitgelezen, geen foutmelding.
Even de balans opmaken. In 6 dagen 2 maal dat de auto niet wilde starten nadat ik hem gewoon geparkeerd had (stond wel in de volle zon) en 2 maal uitgevallen terwijl ik aan het rijden was.

Dashboard opnieuw gesoldeerd

  • 139.000 km

Op het Ford Focus forum kwam regelmatig naar voren dat het probleem bij mijn auto te maken heeft met een dashboard die slecht gesoldeerd is (loodvrij soldeer). Het dashboard gedemonteerd ( is zeer eenvoudig) daarna door mensen die kunnen solderen opnieuw gesoldeerd met lood houdende soldeer. Weer gemonteerd. En de problemen zijn nu al meer dan een maand niet meer voor gekomen.

Sierstrip laat los

  • 145.000 km

Een vakantie rit naar zwitserland. Steeds meer geklapper bij mijn linker oor. Bij een stop eens goed gekeken, blijkt de sierstrip op de bestuurdersdeur los te laten, deze zit gelijmd en geklikt. Om van het storende geluid af te zijn er maar af gehaald. Moet nu wel een nieuwe op.

PRIVATE LEASE Ford Focus

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens