Ford Fiesta (1997)

Ford Fiesta (1997)

Bouwjaar1997
Jaar van aanschaf2021

Fijne 1e auto

De auto was erg fijn. Helaas is hij nu afgeschreven na 26 jaar werk. Wel veel roest en met vochtig of koud weer had de motor er niet altijd even goed zin in, soms een voetenbadje en de zomer was behoorlijk warm in deze auto. Maar als je dit allemaal weg denkt was hij voor mij echt top! Wendbaar, snel, propte mij overal tussen. Heb er met heel veel plezier mee gereden voor een aantal jaar!

Wat ik ermee heb meegemaakt is echt bizar en dat deed ie toch maar allemaal! In gesneeuwd, zware regenval, hittegolven. Van brabant helemaal naar ermelo en amsterdam. Deed ie toch maar!

Mocht het zo zijn dat ik ook voor de lol een oude auto willen hebben, zou ik toch wel weer voor een oude ford uit 1990 kiezen!