Ford Fiesta 1.25 82pk Titanium (2009)

Ford Fiesta 1.25 82pk Titanium (2009)

UitvoeringFiesta 1.25 82pk Titanium
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

op 16 april onze fiesta opgehaald in almere en sjonge sjonge wat een bekijks hebben we zeg. We hebben gekozen voor de 1.25 titanium 5 deurs uitvoering met launch pack.

Hierin zit oa cruise en climate control,voice control,bluetooth en nog wat leuke extra s.

Als extra hebben wij gekozen voor privacy-glass en een 2e inklapbare sleutel, dit is echt ideaal i.v.m onze vorige auto die deze optie niet had.

Mijn vrouw en ik konden het niet echt eens worden over de kleur en we twijfelden over een witte of een rode. Het is uiteindelijk een rode (geen metallic) geworden en van deze kleur nog geen seconde spijt gehad.Veel opgestoken duimen of lichtseinen gehad van bestuurders met een zwarte fiesta, erg grappig vind ik dit.

de eerste duizend kilometer zijn zonder problemen afgelegd. stoelen zitten lekker met mijn lengte(1.90 m) en het comfort is in onze ogen top.

Het enige wat mij opviel waren 2 dingen. De bijrijdersstoel heeft geen verstelling voor de lendenen, de bestuurdersstoel wel.Als mijn vrouw rijdt en ik zit er naast mis ik m stiekum toch wel. In het donker spiegelen de tellers in de 2 "kokers" dit vind ik wel storend.Ik lees in andere reviews hier niks over maar het viel mij bij mijn eerste avondrit op, misschien ben ik de enige of zijn er meerdere mensen die dit is opgevallen??

Kort samengevat zijn de eerste kilometers omgevlogen en zijn we zeer tespreken over de nieuwe ford fiesta. Vergeet ik nog te vermelden dat na 2 keer tanken de boordcomputer 7.1l aangaf en na de tweede keer 6.8l. Ben benieuwd of dat nog lager kan of word.