Ford Fiesta 1.25 82pk Titanium (2009)
Uitvoering | Fiesta 1.25 82pk Titanium |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Alweer bijna duizend kilometer
Zo haal je je auto op en zo zit je alweer bijna op de duizend kilometer. Tot op heden met veel plezier en zonder wat voor probleem (-pje) dan ook!
Crisis in autoland heeft ook voordelen!
Als je in dit segment een auto wilde kopen was er eigenlijk weinigs ècht leuks te koop. Tot eind 2008 in de Autoweek de eerste foto's van de nieuwe Fiesta verschenen. Leuke auto. Later zag ik een advertentie van Ford met daarin het X-pakket. Een berg opties voor "maar 1000 euro". Alles bij elkaar een leuke auto zo met alles d'r op en d'r aan. Toch nog wel schrikken onder aan de streep: met optiepakket, lichtmetalen velgen, trekhaak, afleveringskosten bedraagt de rekening bijna 20.000 euro. Voor een Ford Fiesta... Volgens mij reed je in het guldenstijdperk voor het bedrag in guldens een dikke Scorpio Ghia met V6!
Maar het voordeel is dat er wel veel viel te onderhandelen: over de inruilprijs van de auto's (een Jeep Grand Cherokee -jaja!- en een Volkswagen Golf), over de rente bij Ford Options, over een foutje in de offerte in het nadeel van de dealer dat ons later als extra voordeeltje werd gegund et cetera.
Dus collega-autoliefhebbers: als je toch besluit een auto te kopen, door blijven onderhandelen loont echt! En het is heerlijk rustig in de showroom...
Probleemloze kilometers
Nu 22.000 probleemloze kilometers achter de rug.
Alleen de normale beurtjes bij de Ford-dealer, verder geen problemen.
Iets ondergemotoriseerd in de bergen in Frankrijk.
Piep linksvoor
Al enige tijd last van een piepend geluid bij het linker voorwiel. Hoorde het steeds vaker en luider. Dus maar even naar Ford van Bunningen in Alphen aan den Rijn. Blijkt een bekend probleem te zijn bij deze Fiësta's: door vuil blijven de remblokken uitstaan en lopen tegen de schijf aan. Klaar terwijl u wacht en onder (verlengde) garantie weer prima opgelost door Ford.
Afscheid genomen van de Fiësta
Vanwege puur zakelijke motieven hebben we afscheid genomen van de Fiësta.
We hebben er drie jaar lang een fantastische auto aangehad. Ook het terugnemen van de auto heeft van Bunningen Alphen aan den Rijn op de hun bekende hoogstaande werkwijze afgehandeld!

Ford Fiesta 1.25 Titanium 82PK 5Drs Clima Cruise Park.Sens Bluetooth Trekhaak NAP NL-Auto Nieuwe APK!
- 2010

Ford Fiesta 1.25 Titanium 5Drs 82PK Leer Clima Cruise Park.Sens Trekhaak NAP NL-Auto Zeer Nette Staat!
- 2012

Ford Fiesta 1.25 Limited | 5drs. | Airco | Elektrische ramen |