Ford B-MAX 1.0 EcoBoost 100pk Titanium (2018)

autoreview

Ford B-MAX
Ford B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAXFord B-MAX

Signalement

UitvoeringB-MAX 1.0 EcoBoost 100pk Titanium
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2018
KM-stand bij aanschaf5 km
KM-stand laatst68.469 km
Lezerswaardering: 59%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

heerlijke auto

 • 68.469 km

Deze auto wel zwart van kleur gehad van 2018 tot en met 2022. Een heerlijke ruime auto met weinig andere kosten dan onderhoud en nieuwe banden. De banden zijn vorig jaar alle vier vernieuwd voor comfort banden. De snelle variatie heeft met deze auto geen zin. Kan wel pittig rijden en optrekken. Maar heb nu een Puma en dat is een wereld van verschil. Het is geen verrassende auto. Het rijd gewoon goed en betrouwbaar. Heeft het in deze vijf jaar nooit af laten weten. Veel ruimte en de schijfdeuren achter zorgen voor nog neer ruimte bij instappen. De deuren zijn zwaar, omdat je geen middenstijl heb. Voor oude mensen ideaal vanwege de hoge instap en voor gezinnen heeft deze auto de ruimte. Mijn extra kosten waren de knipperlicht recht voor. Dus voor de portemonnee een prima auto ook. Miste wel een midden console in deze auto. ik ga hem missen en genieten van de Puma die ik nu heb.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens