Fiat Stilo 2.4 20v Abarth (2002)

Fiat Stilo
Fiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieur

UitvoeringStilo 2.4 20v Abarth
Versnellingen5, Semi Automaat
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

Deze Fiat Stilo 2.4 20V Abarth Selespeed is echt een super auto (vind ik). Deze auto stond sinds de introductie al op mijn verlanglijst, vooral omdat je ook op het stuur kan schakelen. Ook is de motor een super motor vergeleken met de motor van mijn vorige auto de (ook super mooi) Fiat Punto 1.2 16V Sporting 6-bak. Mijn Punto was van maart 2001, dus had ik wel wat afschrijving op de Punto. Maar daarvoor had ik wel al mijn droomauto met leuke korting omdat hij als demonstratie auto diende. De Stilo is van maart 2002 en is in de super mooie (vind ik) kleur Old Rose Bordeaux metallic gespoten. Ook is hij voorzien van leuke extra’s o.a. Metallic lak en Sky-window. Ook de Dual zone automatische airconditioning is prettiger dan de handbediende airconditioning van mijn Punto. Maar vooral het Connect NAV+ is super handig en super mooi. Er is aan mijn Stilo maar 1 ding wat niet naar mijn zin is dat is de bekleding Beige Vela velourse, ik vind het vrij licht en ben toch wel een beetje bang dat als er een vlek op komt, dat je die er niet zomaar uit kan krijgen. Dus maar goed oppasen op vieze dingen zoals hond, vuile kleren, schoenen e.d. En ook altijd het Sky-window dicht doen want als het regent... en dat komt nogal vaak voor in regenachtige Nederland! Maar de Stilo Abarth is echt een goede aanwinst mijn Pa vind het ook een super mooie auto, die denkt er ook over om een Stilo Abarth te gaan kopen!! En ik hoop dat u na dit te hebben gelezen, ook naar de bij u dicht bijzijnde Fiat dealer rent om ook een Fiat Stilo 2.4 20v Abarth Selespeed te gaan kopen!!!

Bij aankoop heeft hij een tussen-beurtje gehad, en is er een trekhaak met afneembare kogel gemonteerd die ik bij aankoop gratis kreeg.
Voor de rest nog geen problemen gehad, wat ik ook nog niet verwacht. Zodra er een probleem is, staat dit ook weer op deze site.

10,0