Fiat Stilo 1.6 16v Dynamic (2002)

Fiat Stilo
Fiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat StiloFiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieurFiat Stilo - interieur

UitvoeringStilo 1.6 16v Dynamic
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2010

Na zelf bij een Fiat dealer te hebben gewerkt aan een Stilo gegaan.
Ik ben gegaan voor een nette dealer onderhouden Stilo Dynamic uit 2002.
Afleverbeurt gehad bij afhalen en distributie is vervangen.

Om te beginnen de pluspunten:
De auto heeft een rijke uitrusting eigenlijk alles zit er wel op en aan zoals airco, cruisecontrol en alles is instelbaar inclusief de achterbank.
Tevens zit er een uitgebreide boordcomputer in welke ook weer het minpunt is zie hiervoor onderstaande punten.
Het rijden met de auto is erg fijn (als hij blijft rijden) ligt goed op de weg stuur remt goed en komt lekker mee met 1.6 motor.

Helaas zijn er ook veel slechte dingen te melden waardoor ik het vertrouwen in mijn Stilo een beetje kwijt ben en er dan ook afscheid van ga nemen.
Ik heb de auto een jaar en zoń 15000 km verder en heb er de volgende problemen mee gehad:

-Geef geregeld ASR failure waarbij alle waarschuwingslampjes gaan branden en de motor uitvalt, erg vervelend.
Hiervoor al meerdere keren terug geweest maar is niet echt te verhelpen al doet ie het nu wat minder.

-Bobineś zijn kapot gegaan
-Dynamo kapot gegaan en is vervangen
-Veer linksvoor afgebroken (zat gelukkig wel de schotel tussen).
-Fusseekogels zijn vervangen
-Draagarm linksvoor kapot
-remblokken achter vervangen

en nog wel wat kleine dingen zoals het zuipen van olie en koelvloeistof..

Ik weet wel dat ik geen Stilo meer neem in een jaar tijd veel te vaak naar de garage geweest.

6,0