Fiat Multipla 1.6 16v ELX (2003)

Fiat Multipla
Fiat MultiplaFiat MultiplaFiat MultiplaFiat MultiplaFiat MultiplaFiat MultiplaFiat Multipla - interieurFiat Multipla - interieur

UitvoeringMultipla 1.6 16v ELX
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2004

Na wat mindere ervaringen met onze vorige Citroën Xsara Picasso hebben we nu een half jaar een Fiat Mulitpla.
We hebben er nu ruim 16.000 km mee gereden. En er zijn eigenlijk alleen maar pluspunten te vermelden.
* De auto heeft zeer goede rij-eigenschappen voor een mpv. Hij ligt werkelijk als een blok op de weg en laat zich sportief rijden.
* Hij is goed afgewerkt en is nagenoeg rammelvrij.
* Als ik hem vergelijk met de Picasso valt op dat je echt veel meer ruimte hebt in de Mulitpla.
* De stoelen zitten na een rit van 1000 km nog goed.
* Het overzicht vanuit de auto is erg goed en ondanks de breedte is parkeren geen enkel probleem.
Al met ale een erg fijne (goede) auto die wat mij betreft ook met een 1.8 liter zou mogen worden uitgerust voor wat extra kracht bij volledige belading.

Geen enkel probleem.

Update 25-1-2006.
Inmiddels staat er ruim 61.000 km op de teller en tot nu toe nog geen problemen gehad.