Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)

autoreview

Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)
Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)Fiat Marea Weekend 1.6 16V SX (2000)

Signalement

UitvoeringMarea Weekend 1.6 16V SX
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2000
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Na een aantal Opels waren we toch toe aan eens iets anders.
Aangezien de Fiat Marea weekend vrij compleet was voor een redelijke prijs welke paste binnen het (lease) budget hebben voor deze auto gekozen.
Qua betrouwbaarheid zijn we tevreden over de keus, alleen de electrische installaties vallen een beetje tegen.
Na 4 jaar en ruim 150.000 km merk je wel dat de auto te lijden heeft gehad onder het intensieve gebruik, vaak met zware belasting, wat vooral in de achtervering te merken is.
Maar over het algemeen doet deze auto niet onder voor de Opels die ik tot nu toe heb gehad.
Deze auto is eigenlijk behoorlijk onderschat geweest.

PROBLEMEN

Na 2 weken waren alle functies van het dashbord uitgevallen, omdat door een onduidelijke oorzaak de zekering was doorgebrand.
Verder zit de derde accu er al in, nadat ik tot 2 x toe met een lege accu kwam te staan, iets wat mij nog nimmer was overkomen.
Uitlaat is in zijn geheel vervangen nadat deze was gescheurd bij ong. 90.000 km.
De koude start is ook problematisch, duurt lang, en met veel gepiep verlaat ik dan de straat, dit probeert de dealer bijna elke beurt te verhelpen.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens