Fiat Grande Punto 1.2 8v Edizione Lusso (2008)

Uitvoering | Grande Punto 1.2 8v Edizione Lusso |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Fiat Punto 1,2 Edizione Lusso
Begin januari ben ik begonnen met de zoektocht naar een relatief goedkope auto. Ik had wel een wensenlijst opgesteld en ging aan de hand hiervan opzoek.
- Tijdloos design
- Betrouwbaar
- 5 deurs
- Zwart van kleur
- Leuke uitvoering
- Max 150.000 km op de teller
Op basis van deze criteria ben ik mijn zoektocht gestart. Al snel kwam ik de Fiat Grande Punto tegen. Deze auto's waren voor een leuk bedrag in goede uitvoeringen in hoge mate beschikbaar. Na heel wat uren scrollen en zoeken naar 1 die precies was zoals ik 'm wou, kon ik er 1 vinden.
In Twello stond deze Fiat te koop bij een particulier met nieuwe apk en precies uitgevoerd zoals ik 'm wou hebben. 2 dagen later naar Twello afgereisd en na een goede proefrit en inspectie de auto direct meegenomen.
De auto was in een nette staat maar was helaas niet voorzien van een onderhoudshistorie en er waren nog wat puntjes die ik netjes wou maken.
Zo heb ik direct de punten aangepakt en verbeterd die ik belangrijk vond.
- Nieuwe mattenset besteld
- Philips racingvision GT200 koplampen gemonteerd
- Nieuwe ruitenwissers voor
- Olie ververst en inspectieservice laten uitvoeren
- Armsteun gemonteerd
- Na 3 weken is de dynamo helaas stuk gegaan, deze moest hierdoor vervangen worden. Dit was een tegenvaller
De auto is nu precies zoals ik er blij mee ben. Na 10.000km ermee gereden te hebben zal ik een nieuwe review plaatsen.