Fiat Croma 1.9 Multijet 16v 150 Emotion (2006)
Uitvoering | Croma 1.9 Multijet 16v 150 Emotion |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Eerste indruk
De komende tijd zal ik een aantal verschillende stukjes schrijven over mijn ervaringen met mijn eerste Fiat.
Ik ben op dit moment eerst op zoek naar actuele kaarten van de Benelux en Europa voor het Connect+ navigatiesysteem. Bij de dealer betaal je daar € 300,- voor!!
Wat mij tot nu toe is opgevallen, is dat de auto aan de voorkant kraakt wanneer je over een drempel rijdt. Wanneer je een afrit neemt, waarbij de wielen één voor één de afrit nemen hoor je niets.
Dit laat ik binnenkort uitzoeken door de dealer. Ook zal de dealer de manier waarop de centrale deurvergrendeling ingestelt staatveranderen (ik wil dat de knipperlichten een signaal geven wanneer de auto op slot gaat en van het slot gaat).
Zodra ik meer kilometers gereden heb, zal ik een beter onderbouwde review schrijven.
Voor de betrouwbaarheid en de gebruikerskosten, kan ik nog geen goed oordeel geven. Vandaar dat ik hier nu alleen een voldoende neer heb gezet.