Fiat Croma 2.2 16v Emotion (2006)

autoreview

Fiat Croma
Fiat CromaFiat CromaFiat CromaFiat CromaFiat CromaFiat CromaFiat CromaFiat CromaFiat Croma - interieurFiat Croma - interieurFiat Croma - interieur

Signalement

UitvoeringCroma 2.2 16v Emotion
Versnellingen5, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Nieuwe Cd-roms voor de navigatie

Deze auto bevalt mij na 8,5 jaar nog zo goed, dat ik er nog meerdere jaren mee wil blijven rijden. Naast onderhoudsbeurten, APK en nieuwe banden nog bijna geen onkosten gehad. Rij nog op de eerste accu, uitlaat, op de remlichtjes na zijn alle lampen nog vanaf de fabriek. Schokbrekers en vering zijn ook nog vanaf fabriek. De stoelen zitten nog alsof ze nieuw zijn, terwijl ik toch ruim 100 kg. weeg. Tot nu toe alleen een nieuwe dynamo bij ca. 85.000 km, revisie climate control bij ca. 119.000 km en een nieuw slot in het portier links-voor + 2 fuseekogels bij 131.000 km.

Ik vind het bijzonder jammer dat deze auto geen groter verkoopsucces is geworden en dat Fiat daardoor deze auto niet meer maakt.

Nu komt mijn vraag aan mede Fiat Cromarijders en/of Fiatkenners : In 2006 is mijn auto afgeleverd met een CD-rom Benelex voor de navigatie. In 2010 heb ik nieuwe CD-roms van geheel Europa gekocht bij Navtec ( Navco )en dat zou ik nu nog een keer willen doen. Echter Navco maakt ze niet meer en Fiat Nederland heeft ze ook niet nieuwer als 2010 ( die ik al heb dus ). Als iemand weet waar ik wel nieuwe CD_roms voor mijn navigatiesysteem kan kopen, dan zou ik dat graag vernemen. Mijn emailadres is : a.kievit3@upcmail.nl

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens