Fiat Cinquecento S (1998)
Uitvoering | Cinquecento S |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Deze auto heb ik gekocht, omdat mijn oude (Opel Corsa uit 1988, met 170.000 op de teller) op was. Ik kocht hem toen hij net 3 jaar oud was. In het begin een heerlijk autootje. Tot een half jaartje geleden. Ik kwam met pech (rokende motor) langs de snelweg te staan. ANWB gebeld en die vertelde me dat mijn accu lek was. Nieuwe accu gekocht en erin gezet. 3 Weken later sta ik weer langs de snelweg met een rokende motor. ANWB vertelde me dit keer dat mijn koppakking stuk was. Ik was bijna thuis, dus voorzichtig naar huis gereden, volgende dag naar de garage. En hun conclusie was eender aan de ANWB. Nieuwe koppakking laten zetten.
Een aantal weken later rij ik weer naar mijn werk toe en ik hoor een heel raar geluid onder de auto vandaan komen. Weer de ANWB laten komen. Dit keer: hitteschild van de katalysator los. Wederom laten repareren, maar daarna ook meteen een andere auto gekocht. Heb nu sinds een maand een Nissan Micra.
Nieuwe uitlaat, nieuwe koppakking, hitteschild van de katalysator stuk.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee