AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Fiat Bravo 1.9 JTD GT (2000)

Fiat Bravo

UitvoeringBravo 1.9 JTD GT
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2004

Zo eindelijk weer een Italiaanse bolide voor de deur. Na mijn uitstekende ervaringen met de Lancia Delta Hpe td weer besloten om een Italiaanse diesel te kopen. Mijn grootste fout was om een Renault op G3 te kopen dat is nou echt een bonk ellende! Afijn Ik vind de Bravo als eerst een mooie auto met alles erop en eraan, probeer maar eens een Golf te kopen met zoveel opties voor zo"n schappelijke prijs nou je koopt amper een Golf 3! De auto rijdt werkelijk waar formidabel perfecte JTD met 105 pk. Heb een GT uitvoering dus ziet er blits uit met spoilertjes standaard stuggere veren, leer bekleed stuur, climate control etc. en niet te vergeten een knal gele Fiat kleur! Verbruik is goed: gem 1 op 16/17/18.

Tot slot: een absolute topper van een auto.

Niet echt grote maar wel een tempratuur meter die af en toe behoorlijk schommelt en de inspuitsysteem lampje heeft een keer gebrand en dat was bij koud weer.