Fiat Bravo 1.4 T-Jet 16v 150 Sport (2008)

Fiat Bravo 1.4 T-Jet 16v 150 Sport (2008)

UitvoeringBravo 1.4 T-Jet 16v 150 Sport
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2015

Na dat ik een ruime drie jaar, met veel plezier te hebben gereden in de Fiat Punto vond ik dat het tijd werd voor wat nieuws.

Ik was al enige tijd op zoek naar wat anders mede omdat mijn Punto al het een en andere begon te mankeren. Het moest wat groters zijn, zoizo met meer trekkracht. In eerste instantie was ik op zoek naar een 1.4 t-jet 120 maar mijn oog was toch gevallen op de 150 sport.

De auto stond in Enschede, zoon 2 uur rijden vanaf mijn huis. Bij aankomst stond de auto vooraan te pronken in de showroom. Tijdens de proefrit werd ik op slag verliefd. Zoon sportief karakter als deze auto heeft. Hij reed ontzettend goed. Bij terug komst bij de dealer toch maar direct besloten om hem te kopen.

Ik rij er nu 3 maanden mee en geniet nog elke dag van de bravo.