Fiat Bravo 1.4 T-Jet 16v 150 Corporate (2009)
Uitvoering | Bravo 1.4 T-Jet 16v 150 Corporate |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Fiat Bravo 1.4T 16.v 150 Corporate
Na 2 voorloop of uitloop auto's eindelijk tijd om mijn eigen auto uit te kiezen. De keuze was vrij gemakkelijk. De FIAT heeft een geweldig uiterlijk. Uiteindelijk heb ik de Bravo besteld in de kleur Cool Bleu Jazz en de Corporate uitvoering.
Gezien het aantal kilometers dat ik per jaar rijd is dat zeker een must. Onder andere climate control, cruise control, etc.
Grappig is het carboonlook interieur en de mistlampen met adaptieve bochtenverlichting. In eerste instantie wou ik de auto in het zwart maar nadat ik hem in het blauwe zag was ik verkocht.
Prestatie.
De 150 pk in de Bravo is ruim voldoende. Op vakantie naar Duitsland was het geen probleem om in zijn 6 de berg op te gaan.
Je hebt altijd voldoende power om even in te halen. Met nat weer heeft de auto wel moeite om het verhogen kwijt te kunnen.
Verbruik ligt nu ongeveer op 1:12 wat niet slecht is gezien de vele kilometers file die ik rij. Daarnaast is het gewoon verslavend om de auto flink door te trekken.
Groot nadeel van de Bravo is nog steeds de besturing. Een beetje ongevoelig en vooral heel licht.
Bij gebruikskosten heb ik voldoende aan gegeven omdat er naast de benzine niet kosten zijn gemaakt wat ook logisch is voor een auto met een kleine 15000 km op de teller
Tot op heden een tevreden Bravo rijder. Binnenkort volgen wat foto's