Fiat Bravo 1.4 T-Jet 16v 120 Corporate (2009)
Uitvoering | Bravo 1.4 T-Jet 16v 120 Corporate |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Heeeeeerlijk!!
In oktober 2009 mijn Fiat Grande Punto ingeruild voor een Fiat Bravo T-Jet 120pk in de kleur Azuurblauw.
Heb even gewacht met een review omdat ik de auto eerst goed wilde leren kennen. Alle mogelijke opties zijn in deze Fiat gepropt (behalve groot Navi-scherm) en het werkt allemaal voortreffelijk. Tot nu toe geen enkel probleem gehad met de MP3 Comm & Nav Bluetooth.
Wat betreft het uiterlijk van de auto; je moet ervan houden. Ik kan 's morgen erg vrolijk worden als ik zijn vriendelijke maar toch stoere neus mag aanschouwen. Ook het lijnen-pel van de auto blijft iedere keer verrassen en zeker ook het lekkere kontje!!
De Bravo ligt strak op de weg en geeft je een bijna Duits-gevoel. Het interieur rammelt niet en maakt je leefomgeving in de auto tot een waar feest. Ergonomisch klopt alles prima, met name is het een voordeel dat het middenconsole een slag naar de bestuurder is gedraaid.
De T-Jet doet zijn werk prima, hij lijkt weliswaar minder pittig dan in de GP maar dit heeft met de zwaarte van de auto te maken.
Achterin is er voldoende ruimte voor 2 volwassenen en 1 kind. Krijg regelmatig opmerkingen over de airco die ook achterin door een roostertje erg goed werkt!!
Ook alle hulde aan Auto Biermans in Berg en Terbijt die de auto echt perfect hebben afgeleverd!!