Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge (2021)

Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge (2021)

Uitvoering500 1.0 Hybrid Lounge
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Heerlijke boodschappen auto

• 273 km

Dit is eigenlijk de auto van mijn vriendin, maar ik heb wel meegeholpen met de keuze en rij er ook zo af en toe in. De auto is aangeschaft bij de Zeeuw Rotterdam en is met een privatelease aangeschaft. We kregen nog 4,5K terug voor de 7 jaar oude Opel Corsa en het maandbedrag is 250 voor 4 jaar max 7K KM's per jaar. (Voor een paar euro extra per maand kan je voor 10K per jaar kiezen)

Je zit hoog in de kleine auto. Je kan overal goed bij komen. Hij stuurt lekker en rijdt ook lekker. Stevig geveerd, dus wel wat hobbelig over de verkeersdrempels. De stoelen zijn ietsjes te klein voor mijn 1.80. Bij een lange zit van meer dan een half uur zit hij dan niet meer zo lekker. Voor de korte ritjes maakt het niet uit. Door de hoge zit wel een goede in en uitstap. Van binnen veel licht beige tinten, dat maakt het geheel vooral vrolijk. Deze uitvoering is zeer compleet met airco, el ramen, achteruitrij piepjes, cruise control en misschien wel het mooiste is de 7 inch LCD scherm, waarmee je met Android Auto je navigatie zoals Waze, Maps, Spotify en Tunin kan gebruiken via de touchscreen. Het aansluiten ging niet vanzelf. 4 man van de Zeeuw hebben er naar gekeken, maar pas na wat onderzoek op Youtube heb ik de Android auto app Applicatie stoppen optie aangezet en daarna werkt wel alles naar behoren.

Verder valt op dat er best wel wat boodschappen mee kunnen. Met een grote koffer, moeten de achterstoelen naar voren geklapt worden, wat makkelijk en snel lukt.

AL met al een leuke betaalbare auto voor de korte ritjes. Op de snelweg is hij best wel stil en rijdt relaxed. De Fiat is niet geschikt om snel op de linkerbaan te rijden. Daar komt hij wat vermogen voor tekort. Het rustig rijden op de rechterbaan bevalt verder prima.

2 jaar rijplezier

Inmiddels 2 jaar in gebruik. Het is een heerlijke auto die zeer relaxt rijdt. Je ontspant erin. Je moet geen haast hebben, want snel optrekken en 120 km per uur rijden, daar istie niet voor gemaakt. Hij rijdt wel zuinig. 1 op 15 haalt hij wel. Hij heeft een mooi 7 inch scherm, die met Android Auto alle mobiele google apps kan gebruiken. We hebben geen echte problemen gehad, behalve de bandendruk signalering. Die is uiteindelijk eruit gehaald. De support van de Fiat garage (Zeeuw) is erg goed. Met private lease van 250 per maand zijn ook alle garagebezoeken inclusief het leasebedrag. We zijn erg te spreken over het lage bedrag, waar nu alle kosten in zijn verwerkt en we rijden in een nieuw en mooi model. Dus op naar nog 3 leuke jaren. Oh ja het parkeren in de stad is een fluitje van een cent. Een niet te onderschatten pluspunt en met de achterbank neergeklapt, gaat er toch best wel veel mee. De stoelen zitten goed, alleen minder geschikt voor echt lange afstanden.

PRIVATE LEASE Fiat 500