Ferrari Superamerica F1 (2005)

Ferrari Superamerica F1 (2005)

UitvoeringSuperamerica F1
Versnellingen6, Semi Automaat
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Als dealer van Ferrar/Lamborghini heb ik eindelijk na lang wachten een waardige opvolger van mijn 360 Spider gevonden: de Ferrari Superamerica F1 in het zwart/grijs (zeer mooie kleur maar had toch liever een rode gehad). Als een van de eerste in Monaco mag ik genieten van dit prachtige stukje Italiaans design, en dan dat dak helemaal geweldig. Alleen zoals Johan Cruijf zou zeggen elk voordeel heb z’n nadeel: de auto tordeert redelijk en dat zou je niet verwachten van een Ferrari. Vooral niet als je nagaat dat de spider die hiervoor in mijn bezit was een volwaardige cabrio is, en niet tot nauwelijks tordeerde.
Maar ondanks dit enige! Minpuntje is het een heerlijke auto om op een mooie zondag zoals nu mooi over landwegen te rijden en daarvoor lijkt deze auto dan ook gemaakt en het is ook niet verstandig om er de snelweg mee op te gaan omdat dan het plezier ernstig afneemt maar ik ga weer net zoals met de spider een hele mooie tijd tegemoet met mijn Superamerica en over een jaar ofwat ga ik weer opzoek naar een nog betere opvolger!

Problemen met het dak 1 keer maar snel verholpen en weer op weg.

TOP auto!!

Golf is weg, nu een alfa 159 jtd!