Daihatsu Trevis (2006) #2

autoreview

Daihatsu Trevis
Daihatsu TrevisDaihatsu TrevisDaihatsu TrevisDaihatsu TrevisDaihatsu TrevisDaihatsu TrevisDaihatsu Trevis 1.0Daihatsu TrevisDaihatsu TrevisDaihatsu TrevisDaihatsu TrevisDaihatsu Trevis 1.0

Signalement

UitvoeringTrevis
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf16.000 km
KM-stand laatst46.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Hobby

 • 46.000 km

Kent u nog die reclame van Fiat: Met een Panda lach je iedereen uit wel dat is met deze auto zeker het geval.
Hij rijdt heerlijk, buiten de bebouwdekom in ze drie kom je goed mee met de grotere karren. In zijn 4 en 5 is hij een stuk trager, maar prima voor op de snelweg.

Ook in de auto is het goed toeven, zelf ben ik bijna 1,90m en heb echt been en hoofd ruimte genoeg. De vier deuren zijn gemakkelijk en de achterbak is goed toeganklijk.

Later meer.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens