Daihatsu Move (1997) #2

UitvoeringMove
Bouwjaar1997
Jaar van aanschaf2015

Daihatsu move

na jaren cuore gereden te hebben nu een daihatsu move. Ik moet zeggen rijd beter dan cuore 501 .stoelen beter en hogere zit.ook de vering is minder stug wegligging is hetzelfde gewoon goed.windgevoeligheid niet noemenswaardig meer .wat dan weleens hoor o wat is tie hoog. Ook is niet waar wat ik wel eens lees.dat je achter een vrachtwagen moet blijven met 80/90 grote onzin.ik rij gewoon met verkeer mee 120 /130 verbruik is wel iets meer 1 op 16 gemiddeld .groot voordeel is de ruimte en achter 2 stoelen die verschuifbaar zijn en opklapbaar je kunt zodoende zelfs een wasmachine vervoeren .roest onderkant niks.helaas zaten er bredere wielen onder bandenmaat 165/55/13 had liever 135/70/13 maar gaat niet met deze velgen de motor loopt als naaimachine.kortom een aanrader dit unieke autootje wees er snel bij als je 1 wil kopen let wel op roest wielkast achter en subframe voor.ps als je een beetje handig ben kan je onderhoud zelf doen.kleppenstellen eenvoudig en zijn er maar 6.je kan ook overal bij.koplampjes vervangen in 1 min gebeurt.binnekort gaan we met deze mini camper naar Portugal .porto voor 3 mnd

Update

Inmiddels weer 2jaar verder.nog steeds zeer tevreden
Met de move.zijn ermee naar sardinie geweest.mijn vrouw ik en de hond en 100 kg bagage.van Rijswijk naar Toulon en op de boot naar porto torres sardinie wel bekijks in Frankrijk
Men vond het een monty python auto.ook op sardinie hadden ze nooit zoiets gezien. Maar belangrijker is dat we zonder problemen aan gekomen zijn met een wagentje van 20 jaar jong ook op de terug reis geen probleem ondanks zwaar noodweer onderweg verbruik 1 op 19 gemidded

Onderhoud 3 bougies
Olie filter 2,3 liter 5w40