Daihatsu Cuore 1.0 Premium (2008)
| Uitvoering | Cuore 1.0 Premium |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2008 |
| Jaar van aanschaf | 2008 |
| KM-stand bij aanschaf | 15 km |
| KM-stand laatst | 15 km |
Ik heb een vraag aan jullie, curore-rijders. Ik heb 13 jaar in mijn vw polo gereden en wil nu een nieuwe auto kopen. Mijn keuze is gevallen op de curore premium, zuinig en mede door de verschuifbare achterbank waardoor je veel (boodschappen) ruimte hebt.
De volgende vragen: is een waxoyl behandeling echt nodig voor een nieuwe auto?
lm velgen incl. sportpakket of alleen lm velgen?
dakspoiler: alleen voor het gezicht?
schakelen: ik vind hem veel zwaarder dan mijn polo, klopt dat of
kan het \\\\\\\\\\\\\\\"nieuwigheid\\\\\\\\\\\\\\\" zijn?
Ik kan gerust tekenen met \\\\\\\\\\\\\\\"twijfelaartje\\\\\\\\\\\\\\\", want ik ben ook nog niet uit over de kleur. In eerste instantie was ik helemaal weg van de l.groene, maar ben nu bang dat dit \\\\\\\\\\\\\\\"modekleurtje\\\\\\\\\\\\\\\" na een paar jaar gaat vervelen? Twijfel nu tussen groen en blauw.
Groeten en hopelijk rijd ik snel in mijn Curore! Alvast bedankt voor jullie reakties.
geen
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Opnieuw zoeken we voor €3.000 een beginnersauto, maar nu een verstandige

Praktijkverbruik Daihatsu Cuore: verdwenen zuinigheid

Test: Citroën C1 - Daihatsu Cuore - Fiat Panda - Ford Ka - Hyundai i10 - Kia Picanto - Renault Twingo - Opel Agila - Suzuki Alto - Nissan Pixo

Test: Chevrolet Spark - Daihatsu Cuore - Fiat Panda - Hyundai i10 - Opel Agila - Peugeot 107