Daihatsu Cuore 1.0 Clever (2010)
| Uitvoering | Cuore 1.0 Clever |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2010 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand bij aanschaf | 70 km |
| KM-stand laatst | 16.700 km |
Lekker zuinig autorijden...
Ik heb nu mijn nieuwe cuore sinds 28 januari 2010 en ben er erg tevreden mee.
De stoelen zitten prima, en ook met mijn lengte 1.89m is dat prima te doen.
ook achterin is veel beenruimte, alleen in de kofferbak is niet erg veel ruimte, maar genoeg om 2 boodschappentassen kwijt te kunnen, en anders kan deze ook nog achterin voor de achterbank. komende maandag gaat mijn auto voor de eerste keer naar de dealer voor zijn eerste onderhoudsbeurt. het gemiddelde verbruik zit op 4,7L/100km, maar dat komt ook doordat ik veel op de snelweg rij. (zo´n 1000 km per week) ook is de auto wegenbelasting vrij, en ga ik dus iedere dag lachend naar mijn werk als ik weer zo´n BMW of Audi op de snelweg inhaal.
Zo nu en dan wel last van auto´s die je afsnijden, die zijn denk ik gewoon jaloers, maar laat me daardoor niet van de wijs brengen.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Opnieuw zoeken we voor €3.000 een beginnersauto, maar nu een verstandige

Praktijkverbruik Daihatsu Cuore: verdwenen zuinigheid

Test: Citroën C1 - Daihatsu Cuore - Fiat Panda - Ford Ka - Hyundai i10 - Kia Picanto - Renault Twingo - Opel Agila - Suzuki Alto - Nissan Pixo

Test: Chevrolet Spark - Daihatsu Cuore - Fiat Panda - Hyundai i10 - Opel Agila - Peugeot 107