Daewoo Leganza 2.0 SX (1998)

Daewoo Leganza
Daewoo LeganzaDaewoo LeganzaDaewoo LeganzaDaewoo LeganzaDaewoo LeganzaDaewoo LeganzaDaewoo LeganzaDaewoo Leganza 2.0 SX

UitvoeringLeganza 2.0 SX
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2000

We kochten de Leganza na de Espero waar we zo’n 6 jaar mee hebben gereden. De Espero was een voortreffelijke auto met alles d´r op en d´r aan.
Maar nu de Leganza. We kregen voor onze ’afgereden’ Espero veel geld terug bij de Daewoo dealer, dus werd de volgende weer een Daewoo, een Leganza. Hij heeft in de 6 maanden dat we em hebben zo´n 20 duizend km gelopen en geen enkel mankement.
Afgezien van het feit dat het een reiswagen tot den top is, is hij ook zeer vlot, anders dan de opgegeven 10,2 sec en door autoweek geteste 11,2 sec doen wij 0-100 in slechts 9 seconden rond. dus zeker snel voor een ruim 1300 kilo zware auto met ’slechts’ 133 pk. Enfin de top ligt op 215 km/h, ook leuk! Fijne auto, alles d´r op en d´r aan én niet zo duur. U bent toe aan ’n Daewoo :D

Geen