AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Dacia Sandero TCe 90 Stepway Extreme (2024)

Dacia Sandero TCe 90 Stepway Extreme (2024)

UitvoeringSandero TCe 90 Stepway Extreme
Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2024

Rustiger rijden maar verder

Na 65 auto's in 55 jaar, + nodige autosport auto's
en het minder rijden, van Renault Zoë naar ruimere Dacia Sandero Extreme CVT gegaan, voor verder rijden als de accu en het slinkende aantal laadpalen in div steden
zou u weer een Dacia kopen NEE,
Deze rij ik op of als Hein mij komt halen gaat dat vanzelf.
al 3 x eerder Clio en Captur gehad met deze motor. nix mis mee , buiten die suffe snufjes met pingels , tingels en een systeem wat iets bijstuurt als dat net niet (nooit) gewenst is.
Gelijk op 4 seizoenen banden gezet, 3 Dakar badges zijn in de maak, op 3D printer, en Stickers onderweg
Comfort
Rijdt best redelijk goed dankzij 98 Ron tanken alleen moet CVT nog iets beter afgesteld worden.
Geluid in auto weinig suizen
Dashboard teveel reflexi in voorruit
Goede stoelen, alleen vechten om gordel in te klikken.
Kofferbak prima grootte
o ja waarom bestellen voorraad auto's met die Navigatie
Had voor die 500 liever stoel en stuurverwarming
Prestaties:
Navenant aan het intrappen gaspedaal 1 x 165 gereden met iets gas over
Voor mij pittig genoeg
verbruik in Oktober / November 1 : 14 in stadsverkeer
en 1:18 op grote weg met CC 108, bij 130 1: 14-15
Kosten, Zou het niet weten, als Hein niet komt, ga ik garantie verlengen.
nu op 15 jan op 2500 km
Hou jullie op de hoogte.

9,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Dacia Sandero