Dacia Logan MCV TCe 90 Prestige (2014) #2

autoreview

Dacia Logan MCV
Dacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCVDacia Logan MCV

Signalement

UitvoeringLogan MCV TCe 90 Prestige
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf7 km
KM-stand laatst670 km
Lezerswaardering: 91%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

de nieuwe dacia mcv

 • 670 km

Precies een maand geleden de nieuwe prestige met lederen bekleding opgehaald.Van tevoren had ik geen proefrit gemaakt en wist dus niet goed wat me te wachten stond. Dat de auto een stuk pittiger rijdt dan de oude logan was me direct duidelijk. En helemaal toen ik vandaag een bekeuring in de bus kreeg voor te hard rijden op 6 febr. jl.. Precies 3 minuten na het verlaten van de garage was de overtreding begaan. 59 km. gereden in plaats van 50. Dat kost me direct al € 59 euro ( voor iedere km dus een euro) Balen!
Snelheidsbegrenzer is nog even wennen en bij het wegrijden ( of stationair) maakt hij een beetje een rochelend geluid. Maar ook dat zal een kwestie van wennen zijn. De armleuning zit in de weg wat betreft het vastmaken van de veiligheidsgordel. Maar ook daar is overheen te komen. Wat me echt mateloos stoort is de stem van het navigatiesysteem. De mannenstem is te laag en soms heb ik het idee dat er twee stemmen door elkaar klinken. De vrouwenstem is nog irritanter, maar het systeem wijst wel goed de weg.
De reacties van buitenaf zijn over het algemeen erg positief. Auto heeft een chique uitstraling ( en toch mis ik zelf de dubbele deur achter). Heb nog niet uitgerekend wat het verbruik is.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens