Dacia Logan MCV 1.6 16V Lauréate (2009)
| Uitvoering | Logan MCV 1.6 16V Lauréate |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2009 |
| Jaar van aanschaf | 2009 |
| KM-stand laatst | 56.000 km |
Bijtellingsmonster
Betreft: 1.6 -16V 105pk 7 persoons op LPG, kleur Zwart metallic.
Als zelfstandig ondernemer geschrokken van de bijtelling van een Opel Zafira (modeljaar 2007) en na wikken en wegen uitgekomen bij de Dacia Logan. Nog geen minuut spijt gehad van deze sympathieke allemansvriend; Inderdaad; boven de 120 gaat t allemaal een beetje herrie maken en inderdaad, je bent natuurlijk veel stoerder in je lease Passat.. maar: kijkende naar prijs-kwaliteit is deze auto echt een superaanrader. No nonsense, basic en een bak ruimte.
Na 5000 km op benzine te hebben gereden via de dealer een autogas installatie in laten bouwen. Nu na 51000km op gas gereden te hebben kan ik zeggen dat dit probleemloos en perfect werkt.
Vandaag nieuwe banden besteld, de oude (Debica's) waren aardig op.
Er gaan nu Michelin Energy Safers onder.
Eigenlijk tot nu toe geen bijzonderheden: het verbruik is rond de 1:11, onderhoud: geen bijzonderheden. Opvallend is het getik (als je buiten de auto staat) van de gasinstallatie, dit schijnt te horen.
Ivm met een loondienst aanbieding heb ik besloten de auto privé over te nemen van mn bedrijf, ik kon ook een leaseauto krijgen maar stiekem ben ik aan die lobbes gehecht geraakt!
--wordt vervolgt bij meer kilometers--