Dacia Bigster hybrid 155 Extreme (2025)
| Uitvoering | Bigster hybrid 155 Extreme |
| Versnellingen | 6, Automaat |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand laatst | 20.000 km |
Fijne ruime auto
In augustus 2025 mijn nieuwe Bigster opgehaald. De Extreme 155 fulltime hybrid uitvoering gekozen omdat deze een redelijk vermogen heeft, een automaat en een panodak welke open kan.
Het is een heerlijk ruime auto, veel gebruiksgemak met een stoere uitstraling. Vlot genoeg voor ons land en met enkele unieke features zoals de dakdragers die je een kwartslag kan draaien zodat je van alles mee kan nemen. Op snelheid is de Bigster niet de stilste maar gezien de prijs kan ik daar prima mee leven. Door deze prijs en de hoeveelheid auto die je krijgt, had ik verwacht ze heel veel te gaan zien. Het blijft echter een redelijk zeldzame verschijning wat ik ook wel weer leuk vind. Het geluid van het audiosysteem is acceptabel maar niet geweldig hoewel je met de instellingen redelijk geluid kan bereiken. Het had nog beter gekund als Dacia standaard de elektromotor op de achterwielen had gezet zodat je kortstondig 4x4 hebt in bepaalde omstandigheden. Maar alle waar naar zijn geld
vind ik en in dat licht bezien heb je aan de Bigster echt een topauto!
PRIVATE LEASE Dacia Bigster
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Dacia Bigster 1.8 Hybrid 155 Journey AUTOMAAT / PACK ASSIST / PACK WINTER / NAVI / E.L. ACHTERKLEP / STOELV. / STUURV. / VOORRUITV. / 360° CAMERA / BLINDSPOT / ADAPT. CRUISE / CLIMATE DUAL ZONE / 18'' LMV
- 2025

Dacia Bigster 1.8 Hybrid 155 Journey | 360 Camera | Pack Winter | Schuif-/Kanteldak | Elektronische Kofferklep | Adaptieve Cruise Control
- 2025

Dacia Bigster 1.8 Hybrid 155 Limited Edition Dacia Bigster
- 2026

De MG HS Hybrid+ laat de Dacia Bigster Hybrid duur en beter lijken

Dacia Bigster Hybrid 155 (2025) - Op de rollenbank

Zelfs bij hard rijden met bepakking blijft Dacia Bigster Hybrid zuinig maar leuk vindt hij het niet

De Dacia Bigster Hybrid maakt indruk met verbruik