Citroen ë-C4 50kWh 136 Shine (2021) #3
Uitvoering | ë-C4 50kWh 136 Shine |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Erg fijn
Meeste mensen zullen uitleggen waarom ze zo tevreden zijn met hun aankoop, goedpraten van de beslissing toch?
Wij zijn erg tevreden met deze auto. Rijdt erg fijn, bijzonder comfortabel. De daklijn van deze auto deed mij sterk denken aan de Citroën GS van vroeger - en dat schijnt ook daadwerkelijk de bedoeling van de ontwerpers geweest te zijn. Heerlijke stoelen, zeer goede vering. Ook daar: vergelijkbaar met de hydropneumatiek van 'vroeger'.
Toch wat op te merken: hij is iets kleiner en lager dan onze voorgaande auto (Subaru Forester) en het bereik had van mij iets hoger mogen zijn. Maar aangezien het onze eerste elektrieke bak is: is een gewenning, en tot nu toe slechts een enkele maal een puntje geweest..
Geen wegenbelasting en geen dure tankstation bezoekjes meer: maakt heeeel veel goed.
Nog steeds erg fijn
We zijn een stuk verder en ik moet zeggen: nog steeds een heerlijke auto. Rijdt gewoon erg fijn. Ook de geluidsinstallatie is prima.
De app daarentegen is erg matig, maar goed, daar had ik de auto ook niet voor gekocht.
Ben trouwens ergens ook wel blij dat je hem niet zo gek veel ziet. Vanuit mijn lederen zetel denk ik dan maar ‘dat houdt hem toch net even exclusiever..’
PRIVATE LEASE Citroën C4

Citroën C4 1.2 Puretech Shine Airco ECC | Automaat | Panormadak | Adaptive Cruise Control | DAB | NAP | Isofix | Apple Carplay
- 2021

Citroën C4 1.2 Puretech Feel Edition 130pk Automaat | Navigatie | HeadUp-Display | Achteruitrijcamera | Keyless-Entry | Draadloze Lader | Dealeronderhouden | 1e Eigenaar | !!
- 2021

Citroën C4 Feel Pack 50 kWh | Clima | Cruise | Apple Carplay/Android auto | Led | Camera Achter | | Bluetooth telefoonvoorbereiding | Full-LED koplampen
- 2023