Citroen ë-C3 44kWh Max (2025) #4
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
GEEn Blauwe E ( met trema) op de portieren
Ik bezit deze auto nu 1,5 week. e=C3 Max
Al dezelfde dag viel het mij op, dat de blauwe E( met trema) op de portieren ontbreken.
Dat maakt juist de auto onderscheidend en kenmerkend tov de andere C3 ( hybride; benzine).
Contact gelegd met de dealer. Krijg vandaag te horen dat die niet te verkrijgen / bestellen zijn.
Ik heb tussen moment van bestellen ( half april) en afleverdatum (eind juli) talloze reviews bekeken. Mat modellen van 2024 en opnames van 2025. Daar heb je wel de blauwe E ( met trema) te zien.
Niet te verkrijgen / te bestellen. Ongelooflijk.
Er worden tig duizenden e-C3 geproduceerd, en ineens zitten die er niet meer op.
Ook contact gelegd met klantenservice van Citroen. Die vertelde mij dat ze daar nooit EEN opmerking daarover hebben gehad.
Citroen, help mee, denk mee, om de auto op dat kleine onderdeel completer te maken
PRIVATE LEASE Citroën C3

Citroën C3 1.2 PureTech Plus | Parkeerhulp | Climate control | Navigatie |
- 2024

Citroën C3 Max 1.2 Turbo 100pk | VOORRAAD KORTING €1855,- | Navigatie | Achteruitrijcamera | Climate control | Cruise control | Apple Carplay/Android Auto | DAB+ radio | Donker getint glas | 17" lichtmetalen velgen |
- 2025

Citroën C3 Max 113pk 44 kWh | Camera | Parkeersensoren | Apple Carplay |