Citroen C5 Aircross PureTech 180 Shine (2019) #7
Uitvoering | C5 Aircross PureTech 180 Shine |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
een salon op wielen
Heb al driekwart jaar de ontwikkelingen en ervaringen van de c5 aircross gevolgd en in april dit jaar er één aangeschaft het is de shine uitvoering met 8 trapsgewijs automaat en 180 pk om deze super comfortabele auto voort te bewegen de automaat schakelt vijlloos stoelen super ook kwa stelmogelijkheden het rijden is des citroen comfort van hoog niveau
topper
na niet al teveel km (vakantie met de camper) toch nog een toevoeging aan deze review de auto voldoet nog uitstekend en het multimedia systeem is niet zo traag als wat ik test lees,ik 1 minpuntje de hoeken onder aan de portieren zijn vlijm scherp het is kunststof dus heb ik ze afgerond (mijn vrouw heeft haar been behoorlijk opengehaald.) Brandstof verbruik valt niet tegen 1 op 17 gem. De full ledverlichting is een zegen
update
Ik heb nu 21.000 km gereden met de c5 aircross en het blijft feest om met deze auto te rijden de weg ligging is gewoon zo als het hoort strak in de bochten geen banden die op zijn wangen rust als je hard door de bocht gaat het is een suv en geen sportwagen hoewel met de 180 pk is hij lekker snel. De autm.verlichting werkt goed dimlicht/grootlicht visa versa doet dit op tijd. Verwarming en ventilatie zijn dik in orde. Elektrische achterklep bediening is even zoeken waar je met je voet moet wezen,maar als je dat heb gevonden werkt het. Adaptive cruise controle werkt goed behalve als je voorganger afslaat en hij al de hoek om is remt de c5 nog even door dan moet je gasgeven wil je degene die achter je rijd niet ophouden. Nog steeds dik tevreden.