Citroën C5 Aircross (2023)
| Bouwjaar | 2023 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 38.853 km |
| KM-stand laatst | 38.839 km |
Aanschaf
Na maandenlang wikken en wegen eindelijk de knoop doorgehakt: bij Ursem Barten in Amstelveen stond een Citroën C5 Aircross 1.6 Plug-in Hybrid 225 Shine met kenteken JLK65H.
Na twee proefritten en enig heen en weer gepraat kwamen we (ik en de verkopende dealer) uit op €14.100.
Op dinsdag 24 februari kon ik de auto ophalen.
Een week later zou ik een weekje de hort op gaan, dus de auto werd geparkeerd bij mijn dochter.
Ondertussen ook twee laadpassen aangeschaft bij Essent. Ik woon in een flatgebouw en tussen mijn appartement op 7 hoog en de auto zou ik een oplaadkabel van 50 meter nodig hebben. Hoeft niet, want 60 meter verder staat een dubbele oplaadpaal.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Citroën C5 Aircross 1.6 Hybrid 225pk EAT8 Business Plus Navigatie | DAB | Carplay | Camera | Adaptive Cruise
- 2024

Citroën C5 Aircross 1.6 Hybrid 225pk EAT8 Shine Stoelverwarming | Adaptive Cruise | Camera | DAB | Carplay | Elektrische A. Klep | Navigatie
- 2021

Citroën C5 Aircross 1.2 Feel 130PK | Trekhaak | Camera | NL-Auto