Citroën C3 e-VTi 82 Collection (2013)
Uitvoering | C3 PureTech 82 Collection |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Van C3 naar C3
Door de BTW actie van Citroen werd het wel heel aantrekkelijk om weer een nieuwe C3 te kopen, en dat heb ik dus gedaan. Van Diesel naar benzine, van rood naar de nieuwe kleur Bleu encre met getinte ramen achter, allebei semi-automaat. Als de bpm heffing er komt waar ik wel van uit ga heb ik 13 cent per kilometer afgeschreven in bijna 2 jaar en 30.000 km. Geen slechte deal lijkt mij.
En ondertussen is hij 27 december al afgeleverd .Pas 300 km gereden dus nog niet veel over te schrijven, maar er zijn toch wat verschillen duidelijk merkbaar: auto is 100 kilo lichter op de voorwielen, dit stuurt lichter maar lijkt ook wat windgevoeliger. Auto begint meteen te rijden wanneer ik de rem los laat, had de diesel niet en ik weet nog niet wat ik prettiger vind. Auto trekt sneller op en voelt ook een stuk vlotter. Verbruik weet ik nog niet en ga ik de eerste 1000 km ook niet op letten, eerst redelijk vlot inrijden.
Ben ik tevreden? ja zeker!!! mooie kleur en voorkant en omdat hij nog in 2013 is geleverd scheelde het toch bijna 1000 euro.
Omdat er toch wel wat problemen waren met mijn vorige C3 (garantie) betrouwbaarheid op 3 sterren gezet.
1e beurt, 1 jaar oud.
De auto heeft zijn eerste beurt gehad, 268 euro inclusief interieur filter.De auto bevalt aldoor beter, verbruik 1 op 16. Wel zijn de achterschokbrekers vervangen omdat de auto een vreemde trilling had. Dit is nu dus opgelost, als het zo doorgaat blijf ik er in rijden tot hij 3 jaar oud is.
PRIVATE LEASE Citroën C3

Citroën C3 1.2 VTi Collection 5 drs met trekhaak en bluetooth telefoon en airco en cruise controle
- 2014

Citroën C3 1.0 PureTech Collection Airco/ecc | Losse winterbanden | Lage Kilometerstand | 1 jaar Garantie |
- 2014

Citroën C3 1.2 Pure Tech Collection