Citroën C1 VTi 68 Feel (2017)

Citroën C1 VTi 68 Feel (2017)

UitvoeringC1 VTi 68 Feel
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

citroen- c1 s&s VTi 68 feel style edition

Fijne auto met veel LUXE voor zulke goedkope kleine auto. Jammer dat er nog geen parkeer camera s bijzaten anders was hij perfect uit gerust. dan had ik wel weer deze auto gepakt.
Heb op div. rijstijlen zuinigheid proberen, te meten, 85% van de tijd rijd ik binnen bebouwde kom. Maar de opgave s van Citroen snel vergeten. In hun boekje staat 4.1l op 100 km in de stad. , ik kom aan ruim 1 op 16, gelang rijstijl tot 1 op 17.
Eindconclusie tot nu toe veel auto voor weinig geld.. Na 5 jaar nu en 25455 km, ingeleverd, ga deze auto missen. Maar nu nieuwe versie geleased hoop er net zo veel plezier mee te hebben

4,5

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens