AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Chrysler Sebring 2.0i 16V LE (2001)

Chrysler Sebring - interieur
Chrysler Sebring - interieur

UitvoeringSebring 2.0i 16V LE
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2007

Ondergewaardeerde auto

De sebring is een zwaar ondergewaardeerde auto, zijn rijeigenschappen zijn niet zoals in de test van autoweek neurotisch te noemen.....Behalve wanneer je continu plankgas geeft
dan schakeld de automaat inderdaad 2 versnellingen terug (niet als je 120 rijdt natuurlijk )Bij normaal gebruik schakeld de auto juist heel prettig
Bij de aanschaf bleken de remblokken van voor versleten te zijn
Ook vond ik de vering niet helemaal je van het, dus gelijk een setje monroe schokdempers en nieuwe remblokken rondom laten monteren. Kosten voor de onderdelen 500 euro ( e-bay) En 150 euro voor de montage, door beun de haas
Daarna reed de auto als een nieuwe en was van slecht veren totaal geen sprake
De stoelen zitten goed en achterin heb je een zee van ruimte
Onze chrysler was voorzien van alle luxe en de originele muziekinstallatie deed zijn werk meer dan voldoende...100 x beter dan de installatie in onze vorige auto ....een alfa 156

Voor de rest eigenlijk op een beurtje na nooit geen verdere kosten aan de auto gehad en eigenlijk ook nooit rammeltjes of kraakjes gehoord

Nu heeft de Sebring plaats gemaakt voor een 300M ,daar zal ik binnenkort ook een revieuw van schrijven.