Chrysler Crossfire Roadster 3.2i V6 Limited (2004)
Uitvoering | Crossfire Roadster 3.2i V6 Limited |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Sinds september 2004 rijdt mijn vrouw in deze Chrysler, ansich een dijk van een auto maar de vele problemen met zowel techniek als dealer hebben ons gister de keus doen laten maken voor een SL500 uit 2004.
Bij de introductie van de Crossfire vond ik het een gaaf autootje, mijn vrouw hierintegen was minder enthousiast, en helaas heb ik haar na 2,5 jaar drama gelijk moeten geven, hadden we de TT maar gehouden!
Dealer bleek weinig coulant jegens zijn klant, en ook de techniek (2x airco kapot, electrische ramen die het laten afweten, stoelen die niet terug willen in standaardpositie) laat te wensen over.
Bij een NIEUWE auto met een totaalprijs van ruim € 63.000 mag je dit soort problemen niet tegenkomen, sterker nog, al koop je een Dacia dan mag het niet gebeuren.
Motorisch heeft de auto niets te klagen, hij grijpt goed aan en het is een fijne gooi en smijt wagen.
Zijn er meer mensen met klachten over deze auto?
P.S.
Foto’s zijn gemaakt door dealer,wilden toch wat herinneringen.
Rijden nu in een zogenaamde voorloop auto van Mercedes, te noemen een SLK 350.
Overigens ook een superwagentje!
Airco kapot (zowel component zelf als bediening)
Electrische ramen
Stoelen
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee