AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Chevrolet Cruze 1.8 LT (2010)
Uitvoering | Cruze 1.8 LT |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
De eerste kilometers in de Chevrolet Cruze
Twee weken geleden heb ik deze auto gekocht met 8.060km op de teller. Op dit moment staat de teller op ongeveer 9.200km Het is een heerlijke auto. De LT is een zeer complete uitvoering. De auto rijdt erg goed. Hij is erg stil, zuinig en sportief. De afgelopen zes jaar heb ik BMW gereden. Daarvoor tien jaar Opel. Maar vanaf het eerste moment ben ik erg verknocht aan deze Cruze. Het rijplezier is echt uitstekend. Goed afgewerkte auto. Echt op geen enkel moment een negatief punt kunnen ontdekken.
10,0

Chevrolet Cruze 1.8 LT 2e Eigenaar,Clima,Cruise,PDC,Trekhaak,Automaat,Elek ramen,Lm velgen,142pk,APK tot 06-2026
- 2010
€ 4.949

Chevrolet Cruze 1.6 LS | Cruise control | Airco | Radio/MP3
- 2011
€ 3.350

Chevrolet Cruze 1.8 LS 140 PK AUT. *MOTOR DEFECT* + TREKHAAK | CRUISE CONTROL | AIRCO
- 2010
€ 2.950