Chevrolet Aveo 1.3D LT (2012)

Chevrolet Aveo
Chevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet AveoChevrolet Aveo

UitvoeringAveo 1.3D LT
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2012

7 jaar Chevrolet AVEO

- kenteken 82-XBP-9
- 1st eigenaar van 0km tm 220156km
- 7 jaar gehad
- prima auto
- weinig problemen mee gehad

totdat:
remmen vervangen bij 190000 (1ste x)
na 10000 begonnen ze te trillen
weer vervangen (2de x)
na 10000 begonnen ze weer te trillen
bij de dealer weer laten vervangen (3de x) maar nu ook met de wiel naven.
en wat denk je na 10000 begonnen ze weer te trillen.
ik vermoed dat de schijven te heet worden maar hoe dat komt is mij een raadsel.
ik ben een snelweg rijder en gebruik de remmen dus niet veel vergeleken bij een stads rijder zeg maar.
Alle draagarmen ed. zijn nagekeken en deze zijn in orde.
Er is iets met het remsysteem.....maar wat?

verder zijn er weinig grote dingen geweest m.u.v. de airco.
eerst was de verdamper lek, die is vervangen.
later bleek de airco pomp ook defect te zijn.
ze hebben geprobeerd om niet OEM pomp te installeren maar deze kregen ze elektrisch niet aangesloten.
een originele wilde ze voor 1500,- inbouwen (incl. btw en montage en veel korting)
dit heb ik maar niet gedaan, was de auto niet meer waard.

- alle 4 de gloeibougies zijn vervangen
- alle 4 de brandplaatjes bij de inspuit ventielen zijn vervangen. (brandstof lekkage)
verder heeft de AVEO altijd braaf zijn beurten bij de OPEL/Chevrolet/GM dealer gehad.
rekeningen zijn bij Broekhuis Apeldoorn/Nijkerk op te vragen.

Rijden:
Hier kan ik heel kort over zijn: super fijne en betrouwbare auto.

Verbruik: zie verbruiksmeter hier bij autoweek, altijd braaf de bonnetjes ingevuld.