Gebruikersreview

Bouwjaar2025
Jaar van aanschaf2026

Premium SUV voor basic-prijs

• 50 km

Ik heb de BYD nu 7 maanden en hij bevalt uitstekend. Geeft ook veel bijkijks. Lijkt op een Porsche Cayenne. Heb de auto gekocht, omdat ik geen laadstress meer wilde hebben als ik op wintersport of zomervakantie ging. Heb 4 jaar een VW ID4 gereden. Naar volle tevredenheid trouwens. Maar ik rij voornamelijk naar mijn werk 65km heen en terug en af en toe naar hockey van mijn dochter. Alles electrisch. Ik heb de comfort die geïmporteerd is uit Spanje. Deze uitvoering heeft 26kw accu en rijst 125 electrisch. Van alle kilometers in Nederland rij ik er 95% electrisch. Met zonnepanelen en dynamisch energiecontract kan het niet goedkoper. Het rijden in de EV modus is subliem. Superstil en goede acceleratie. Hij is ontzettend ruim, moet ook wel met 3 volwassen kinderen. Op de snelweg doet hij wat hij moet doen. Max 170km per uur, maar voor mij genoeg. Wegligging is zoals je van een hige SUV mag verwachten. Het is een echte cruise-auto. Ik heb veel onderzoek gedaan voor deze BYD aan te schaffen. Gekeken naar bereik, grootte, luxe, prestaties en zuinigheid. Met deze BYD koop je een auto vergelijkbaar als een BMW X3 of Volvo XC 60 of VW Tiguan, maar dan voor minder dan de helft van de prijs. Echt een no-brainer. Het merk is ook betrouwbaar (maakt de meeste EV ter wereld). Ben pas 7 maanden onderweg, dus nog geen problemen tegengekomen, dus ben benieuwd.