| Uitvoering | Atto 2 DM-i Boost |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand bij aanschaf | 30 km |
| KM-stand laatst | 2.025 km |
Handig en lekker compleet
Yep, een Chinese auto waarom geen Europees,Koreaans of Japans helaas had ik niet voor het zeggen.
Veel Europese auto's gereden en dit is een verademing.
Helemaal compleet je mist eigenlijk niets met de Atto 2 dm-i boost. Elektrische range is goed voor de 18 kwh batterij die erin ligt toch gemiddeld 900 km bereik gecombineerd. (hou van doorrijden).
Alles werkt intuïtief, binnen handbereik en wil je niet de handen gebruiken dan zeg je wat je wil tegen de auto bijv: open zonnescherm of ramen.
Intussen ook al verschillende systemen aangezet wat het weer makkelijker maakt met het rijden.
Er staat nu 2025 km op de teller en veel daarvan zijn snelweg.
Comfort: verwarmde voorstoelen en stuur.
Comfortabel geveerd.
Ruimte: Als je kijkt naar de concurrentie van deze auto, Captur (hiervoor gehad), Peugeot 2008 dan is dit heel verrassend, er kan iemand normaal achter mij zitten die langer is als ik.
Uitrusting: De boost uitvoering heeft alles erop zitten en meer. Enige wat ik mis is de gescheiden verwarming regeling voor rest zit erop zoals: Adaptive en Intelligente cruisecontrol, etc etc.
Kosten: Hmm goeie: ik rijd minimaal 800/900 km in de week tank en laad de auto op. Brandstof 1x week a 80 euro en laden zie ik niet maar ik schat dat dit ongeveer 20 in de week.
De techniek: Veel mensen zeggen he een plug-in, ja maar dit werkt net iets anders. De motor werkt als een generator zoal als bij Nissan/Renault maar het lijkt meer op de oude Opel Ampera (coupe).
Dus je rijd eigenlijk volledig electrisch.
Wordt vervolgt.