BMW X5 xDrive40d High Executive (2011) #2

BMW X5 xDrive40d High Executive (2011)

UitvoeringX5 xDrive40d High Executive
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2016

King of the Road

Ik heb specifiek gezocht naar een X5 M Sport 4.0 D Adaptive Drive. Een geweldige auto, verbazingwekkend is de wegligging en de directe besturing. Iedereen die voor een X5 gaat kijken: neem absoluut een versie met Adaptive Drive en Active Steering. Geeft zeker waarde voor je geld.

De motor is top, de auto voelt niet log aan en de tussensprints op de snelweg verlopen meer dan soepel. Ook hier, ga voor de 4.0D en niet de 3.0D. Je hebt toch wat meer pit in de 4.0D!

Active Cruise Control: zeker doen, de meeste X5'en hebben Dynamic Cruise Control. Dat is niet hetzelfde! Active Cruise Control is een heerlijke optie voor gemiddeld druk verkeer.

Verder heb ik het premium sound system met 16 speakers en 825 Watt, een absolute aanrader voor die mensen die van muziek houden.

Ik heb de auto nu een week of 4, dus zal jullie op de hoogte houden van de betrouwbaarheid in de toekomst.