BMW X5 4.4i Executive (2001)

BMW X5 4.4i Executive (2001)

UitvoeringX5 4.4i Executive
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2008

ik heb deze auto nu een half jaar en moet zeggen dat het de fijnste auto is die ik ooit heb gehad, comfort is goed en sportief,gebruiksmogelijkheden zijn uitstekend(achterbank neerklappen en je hebt een klein vrachtwagentje,en met de vierwielaandrijving staat de auto ook op inverhard zijn mannetje).

verder is het zicht rondom prima,daar je hoog zit,dus zie je net wat eerder als een ander wat er gebeurd op straat

over de motor kan ik kort zijn,krachtig,snel en een lekkere v8 roffel, mede door de fijne automaat altijd bij de les,en zonder veel moeite bijna alles te snel af.

verder rijd de auto als een klein sportief wagentje door het prima ondderstel met 4wd,je moet wel heel raar doen wil de auto uitbreken

kortom een aanrader,mits je niet elke dag veel km moet maken,want dan wordt het duur ivm het verbruik van , bij mij 15l op 100km,met uitschieters naar 18 lop 100 km

en dan de prestaties.standaardsprint naar 100km in plusminus 7 sec
en een top van 230 +