BMW M5 (2005) #2

autoreview

BMW M5 (2005)

Signalement

UitvoeringM5
Versnellingen7, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2007
KM-stand bij aanschaf180.000 km
KM-stand laatst186.563 km
Lezerswaardering: 43%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

M5 86-RR-NT

 • 186.563 km

Geachte lezers,

Vandaag zaterdag 2 mei ben ik wezen kijken naar de auto met de bovenstaande kenteken namelijk: 86-RR-NT.
Ik ging er vanuit dat er alleen maar blikschade was. Maar nee hoor. Er was van alles mis. Foutmelding Airbag/ gordelspanning, foutmelding schokdempers, parkeersensoren werken niet, auto trekt niet soepel op (waarschijnlijk koppeling bijna begeven). In de hoofdsteunen gaten door de eerder weggehaalde dvd beeldschermen. De rechter VANOS tikt opvallend ivm de linker vanos. Bij aankomst geen groene kentekenplaten aanwezig. Dus op de Veenweg in Apeldoorn over de drempels testrit mogen maken.

Ik ging er vanuit dat er alleen carrosserie schade was. Dus mensen bespaar jezelf de moeite als je denkt dat het bij de carrosserie blijft. De foutmeldingen zijn ook niet aangegeven op de advertentie en ook niet doorgegeven via de mail of telefoon.
Echt niet netjes. Helemaal vanuit Den Haag naar Apeldoorn om te zien wat voor informatie is achtergehouden is geen grap.
Ik vraag me af hoe deze auto een apk heeft kunnen regelen. En het onderhoudsboek is na 120.000 km met de hand beschreven en getekend. Dus geen stempels van het garagebedrijf die je eventueel kunt benaderen voor de verificatie.

1,0
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  1
 • Comfort
  1
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (14)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens