BMW M3 xDrive Competition Touring (2025)
Uitvoering | M3 xDrive Competition Touring |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
M3 donderdag 5 juni opgehaald
Na 8.5 jaar in mijn 30 Jahre M3 2026 te hebben gereden wilde ik wat nieuws. Ik zat al 2 jaar te kijken naar de M3 Touring en de Maassche Echt maakte mij attent op deze mooie demo. Ik wilde niet de carbon-stoelen, wel karamische remmen en wilde een bruin interieur en had nog een aantal "must have's" op mijn lijst staan. Deze auto voldeed aan al mijn eisen.
Ik heb er nu pas een paar honderd kilometer mee gereden en het is echt een heel andere auto dan mijn vorige 2016 M3. Deze M3 gaat richting mijn RS6 maar behoud wel de scherpte van een BMW.
Ik vind hem ook gewoon heel erg mooi maar dat is uiteraard smaak.
De wielen heb ik er bij gekocht, de "standaard" set wordt mijn winterset.
Ik moet wel enorm wennen aan al het digitale gedoe, de app's, waarschuwingen etc. dus ik moet op mijn 60-ste nog even aan de bak....

BMW 3-serie Touring 320e M-Sportpakket HU Camera Led Innovation/pack Driver/assist Parelmoer/metallic
- 2023

BMW 330e xDrive | Sportline | Shadow | HIFI | Cruise control | Camera | Trekhaak | 17' Inch |
- 2022

BMW 3-serie Touring xDrive Competition Keramisch / Individual / Laser / 360 / HUD / Curved display / Garantie /
- 2023