AutoWeek.nl heeft je steun nodig
BMW i3 120Ah (2019) #5
Uitvoering | i3 120Ah |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Maxi- city car
De I3 heeft nu 112000 km op de teller staan. De I3 rijdt het fijnst in een grote stad. Erg makkelijk neemt de I3 de bochten en draait veelal in 1 x op een straat. Alleen op de snelweg langere stukken rijden moet je de I3 steeds weer bijsturen. Makkelijk spoor houden lukt de auto niet. Afgelopen zomer wel een x 345 km actieradius geladen. In de winter kan je er vaak niet meer als 285 km uit 1 laadbeurt halen.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

BMW i3 S 184pk Executive 120Ah 42 kWh/Sunroof/H-kardon/Leder/20"/W-pomp/3-Fase
- 2019
€ 21.449

BMW i3 Basis 120Ah 42 kWh / Camera / Navigatie / 19'' / Harman Kardon / Stoelverwarming / Cruise Control / Warmtepomp / Getint glas
- 2019
€ 14.950

BMW i3 S iPerformance 94Ah 33 kWh / Full option! / Panoramadak / Camera / Keyless / 20'' / Warmtepomp / Harman Kardon / Apple CarPlay / DAB / Getint glas / Stoelverwarming / ACC
- 2018
€ 15.999