BMW 535d High Executive (2005) #3

BMW 535d High Executive (2005)

Uitvoering535d High Executive
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Sinds 2,5 jaar rijdt ik in deze BMW 535d High Executive in de kleur plattingrau metallic, gecombineerd met bruin leder en 18inch lm velgen.

De auto bevalt zeer goed! Na vier jaar in een 530 touring te hebben gereden, was 2 jaar geleden de 535 sedan een waardige vervanger.

Optrekken is natuurlijk fantastisch,vooral omdat er een andere chip in de motor zit,waardoor een acceleratie van 0-100 in 5,9 seconden mogelijk is, om vervolgens door te knallen tot de (afgeregelde) top van 250 km/pu.

Sturen gaat zeer scherp, en de auto ansich geeft een heel veilig gevoel, je kent de auto snel en weet precies wat hij gaat doen.

Desalniettemin is de 535d eergister ingeruild op een X5 4.8 high executive.

Vond de auto meteen al een droom toen ik hem voor het eerst op plaatjes zag, de 535 was toen nog maar een jaar oud,dus inruilen kwam niet ter sprake.

Twee weken geleden toch de stoute schoenen aangetrokken en een rondje langs de dealers gemaakt. Uiteindelijk voor mijn eigen dealer (Ekris) gekozen,mede door de goede after sale service en de inruilwaarde van mijn huidige auto.

Als ik de sleutels van de X5 in Maart in ontvangst neem, zal ik jullie zeker op de hoogte stellen.

Lekke band, antenne navigatie (het kenmerkende vinnetje) vernield door vandalen.

9,5